Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Orsai" by Jordi de Manuel ~ Book PDF Kindle ePub Free

Orsai

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Orsai
  • Author : Jordi de Manuel
  • Release Date : January 17, 2014
  • Genre: Soccer,Books,Sports & Outdoors,
  • Pages : * pages
  • Size : 2632 KB

Description

Sobre el món del futbol s'han escrit molts llibres, però se n'ha fet encara poca literatura. I aquesta mançança és la que malda per compensar Jordi de Manuel amb els relats d'ORSAI, un llibre on els personatges del futbol hi desfilen duent a terme, però, accions sorprenents, que no pertanyen ben bé a l'univers futbolístic que estem acostumats a contemplar.

Llegint ORSAI podrem descobrir nous talents futbolístics sobre camps de terra, podrem fer càlculs matemàtics que potser ens posaran molt nerviosos, descobrirem quina és la causa del fracàs de més d'un crack importat a cop de talonari, ens sorprendrem de veure la importància que pot adquirir la tecnologia en l'arbitratge i advertirem que el gènere negre, la fantasia o l'anticipació també tenen cabuda en un espai on només semblava haver-hi lloc per a la crònica esportiva.

ORSAI consta de quatre parts que, relat a relat, s'enfilen cada cop més amunt: "Astres", "Lliga, Copa i Champions", "Mundial" i "Lliga de les Estrelles".

Des d'una escriptura essencialment lúdica, Jordi de Manuel, un dels nostres autors de gènere més valorats i prolífics, ens brinda amb aquestes narracions una manera d'acostar-nos al fenomen mundial del futbol amb un esperit crític i un punt de vista renovat. El llibre de relats ORSAI té una «guia didàctica» a disposició dels docents (14-17 anys). Contacteu amb l’editorial.


Ebook Free Online "Orsai" PDF ePub Kindle